lördag 27 november 2010

Hjälte att sköta sitt jobb?


I dagens TTELA berättar man om vardagens dolda hjältar. Plogbilsförarna höjs till skyarna, men varför? De sköter sitt jobb och bara därför ska de bli hyllade? Det är löjligt att hålla på att hylla vanligt folk som gör som de ska, det kommer urarta och vi kommer att behöva hylla i princip 90% av Sveriges befolkning som sköter sitt jobb. Nä, en hjälte är att göra något UTÖVER det som krävs av en, inte bara att slött sköta sitt jobb. FY! Att se sitt jobb som kall innebär att man inte behöver få betalt osv. Tror säkert att plogbilsförarna får ordentligt betalt för sitt jobb. Så som de ska såklart!

Ser inte framemot att gräva fram min bil sedan, den är begravd från alla håll, knappt man ser den. Ska se om jag kan visa bild så småningom. Jobbigt värre.

3 kommentarer:

  1. Att kliva upp mitt i natten för att hjälpa till och sedan sitter det någon kemilärare och klagar på en. Mmm det måste göra att man längtar till sitt jobb. Nä hjältar e dom och skall enligt mitt tycke hyllas. Hoppas det ligger oändligt stora snöhögar över din bil.

    SvaraRadera
  2. Varför blir inte bussförare hyllade som vardagshjältar, de som kör folket som inte kan köra själva ...... För att inte tala om all vårdpersonal som i ur och skur tar sig till jobbet (även när bussen är inställd) ..... och så vidare ....

    SvaraRadera
  3. Ja nog låg det snö på min bil alltid, men varför ska bara vissa hyllas? Alla gör ju ett jobb som behövs på sitt sätt, blir löjligt att hela tiden hylla. Samma löjliga är ju att applådera när man landat säkert med ett flygplan. Piloten gör ju bara sitt jobb, precis som busschauffören, men där är det inga applåder....usch

    SvaraRadera