tisdag 23 november 2010

Attacker av inkompetent kollega


Herr Hellman är i skolan idag vilket är förvånande då han ju liksom vissa elever som inte kommer idag är totalt insnöad. Hellman parkerar sin bil på det mest hårresande sätt. (se bild)


Hellmans syn på kvalitet är lika bristande som hans intelligens Bryter elevernas dyrbara undervisning för att låta ”volontärer” berätta om sina liv. Hur ska kursen hinna gås igenom om eleverna blir undervisningsberövade på detta vis?

Herr Hellman kommer med underliga och grova beskyllningar om att det pågår oegentligheter i kopiatorrummet. Det verkar inte som Herr Hellman läst instruktionen till kopiatorn, men det står faktiskt: ”lägg i satsen”. Det var det jag gjorde…

Jag var visserligen lite sen till lektionen efter mitt besök i kopiatorrummet, men det är inget bekymmer, det är bara att läsa lite snabbare från manuskriptet, och att låta motivatorn vina lite snabbare. Inga problem alls.

Herr Hellman skrämde iväg potentiella elever häromdagen. Enligt ryktena var det Herr Hellmans utseende som avgjorde, alla vet ju att Herr Hellman har ett utseende endast en mor kan älska…

;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar